Galet lätt

Personal- och lönehantering har aldrig varit enklare

Marknadens ledande
personal- och lönesystem!

Personalkollen är ett webbaserat och användarvänligt personal- och lönesystem som riktar sig till bland annat hotell, restauranger, caféer och detaljhandlare runt om i Sverige. Systemet ger dig en röd tråd från instämpling till avstämning mot schema och ekonomisk uppföljning. De färdiga lönerna syns direkt i medarbetarnas app och ansvarig redovisningsbyrå kan alltid logga in och ladda ner alla väsentliga dokument för din bokföring.

Med Personalkollens smidiga integrationer behöver du inte kompromissa! Du handplockar enkelt marknadens bästa system och skräddarsyr en helhetslösning för just din verksamhet.

Med tusentals nöjda kunder banar vi vägen för framtidens personal- och lönesystem!

Våra huvudfunktioner

Tidrapportering

Tidrapportering

Med den smarta stämpelklockan missar du aldrig en stämplad tid eller att registrera en frånvarodag. Du får en notis vid avvikelser och godkänner tiderna med ett knapptryck.

Tiderna registreras även om stämpelklockan tillfälligt saknar internetuppkoppling och självklart följer vi Skatteverkets regler för elektroniska personalliggare.

Läs mer
STARTschema

Schema

Skapa ett schema utifrån just era förutsättningar. Du skapar enkelt lediga pass och bestämmer när schemat ska publiceras för de anställda. Personalen kan smidigt byta pass med varandra direkt i appen och med drag-och-släpp-funktionen uppdaterar du snabbt schemat vid oförutsedda förändringar.

Genom integrationer med både bordsbokningssystem, kassasystem och väderprognos från SMHI får du all information du behöver för att optimera din lönsamhet – direkt i schemaläggningen!

Läs mer
STARTlön

Lön

Att göra löner ska inte vara en energikrävande tidstjuv. Med Personalkollen blir lönehanteringen trygg, effektiv och smidig. Med den röda tråden från tidsrapportering och schema till färdiga underlag är de slutgiltiga lönerna några få knapptryck bort.

Du tar ut färdiga bokföringsunderlag & rapporter och personalen får sitt lönebesked direkt i appen.

Läs mer
STARTEkonomi

Analys

Följ din försäljning och personalkostnad timme för timme och se det direkta utfallet mot prognosen.

Genom att integrera ert kassasystem med Personalkollen sköts allt per automatik – så att du kan lägga fullt fokus på analysen.

Läs mer
STARTDricks

Dricks

Vi gör din drickshantering enkel!

Kassan skickar dricksen till Personalkollen. Personalkollen fördelar den enligt era uppsatta regler. Du godkänner, tar ut bokföringsunderlag och betalar ut dricksen till de anställda.

Läs mer
STARTpersonal

Personal

Du lägger in anställningsuppgifterna- vi sköter resten.

När du registrerat dina anställda skapas per automatik ett digitalt anställningsbevis som signeras med BankID.

Vår koppling till arbetsgivarintyg.nu gör det enklare än någonsin att skapa de underlag och intyg du och dina anställda behöver.

Läs mer
STARTapp

Få full koll med vår app!

Rapporterad tid, schema, lön- och dricksbesked. Allt finns samlat i appen som varje anställd får tillgång till.

Kom igång med Personalkollen!

Gör som tusentals andra nöjda kunder. Beställ Personalkollen idag så ser vi till att du får allt du behöver och hjälper dig att komma igång!

Beställ