Galet lätt

Personal- och lönehantering har aldrig varit enklare

Marknadens ledande
personal- och lönesystem!

Personalkollen är ett webbaserat och användarvänligt personal- och lönesystem som riktar sig till hotell, restauranger och caféer runt om i Sverige. Systemet ger dig en röd tråd från instämpling till avstämning mot schema och färdiga löner som syns direkt i medarbetarnas app. Ansvarig redovisningsbyrå kan alltid logga in och ladda ner väsentliga dokument för din bokföring.

Med över 2500 nöjda kunder banar vi idag vägen för framtidens personal- och lönesystem!

Våra huvudfunktioner

Tidrapportering

Tidrapportering

Stämpelklockan installerar du snabbt och smidigt på en surfplatta eller dator och personalen kan börja stämpla in direkt! Ny personal registrerar sig direkt i stämpelklockan, oavsett om de har ett svenskt person- eller samordningsnummer, eller födelsetid. Som administratör väljer du vilka in- och utstämplingar du ska få notiser på med vår smarta hantering.

Stämpelklockan fungerar även om den tillfälligt skulle tappa internetuppkoppling och självklart följer vi Skatteverkets regler om personalliggare inom branschen.

STARTschema

Schema

Med Personalkollen är det både enkelt och smidigt att schemalägga. Du skapar dina egna grundpass och justerar detaljerna efter just din verksamhet. Systemet håller koll på varningar om t ex dygns- och veckovila, hanterar beräkningsperioder enligt gällande kollektivavtal och mycket mer.

Med den automatiska prognosen får du full koll på din ekonomi, personalkostnader och kan även optimera schemaläggningen för att öka ditt företags lönsamhet! I schemaläggningen visas också historisk försäljning som du kan använda som ett verktyg i din planering.

Personalen har full insyn i sitt schema via sin app, och du kan skicka ut förfrågningar på lediga pass till personalen direkt via app/SMS.

STARTlön

Lön

Koppla upp och koppla av. Med den röda tråden från tidrapportering till schema och med löpande avstämningar under månaden är de färdiga lönerna några få knapptryck bort i början på varje månad.

När du gjort färdigt lönerna får de anställda sina lönespecifikationer direkt i appen, och du eller behörig redovisningsbyrå kan ladda ned kompletta uppgifter till bokföringen.

Självklart får du också tillgång till olika statistikfiler, uppgifter till bokslut och mycket mer.

STARTEkonomi

Analys

Med ditt kassasystem kopplat till Personalkollen visas försäljning och personalkostnad i realtid. Du får en tydlig lönsamhetskurva och överblick på var i verksamheten lönsamhet och kostsamhet uppstår.

Analysen använder du också som ett verktyg när du gör din schemaplanering, där historisk försäljning automatiskt läsas in.

STARTDricks

Dricks

Lämna krångliga dricksberäkningar till oss! Oavsett om ni tillämpar personlig dricks, fördelning baserad på när en anställd arbetat eller om alla delar lika så sköter Personalkollen fördelningen åt dig. Du väljer själv hur ofta dricksen ska betalas ut, och självklart får du en färdig bankfil och bokföringsunderlag.

De anställda ser hur dricksen fördelats i appen, där de också får sitt dricksbesked lättåtkomligt.

STARTpersonal

Personal

Du lägger in anställningsuppgifterna- vi sköter resten! När du registrerat dina anställda skapas per automatik ett digitalt anställningsbevis. Och med vår koppling till arbetsgivarintyg.nu har det aldrig varit enklare att skapa de underlag och intyg du och dina anställda behöver. Självklart kan du signera underlagen digitalt för att slippa pappersarbetet.

STARTapp

App

Varje anställd har ett eget inlogg där de ser arbetade tider, schema, lönespecifikation och dricksbesked. Här visas meddelanden som företaget skickat ut och de kan också önska lediga pass och byta pass med varandra.

Tidrapportering

Kom igång direkt

Beställ Personalkollen direkt via hemsidan eller kontakta oss så berättar vi mer!

Personalkollen är ett molnbaserat program utan krångliga uppdateringar. Du betalar en fast avgift per månad och slipper tänka på bindningstid och uppsägningstid.

Du har helt kostnadsfri tillgång till utbildning och support i världsklass! Vi finns tillgängliga för dig alla helgfria vardagar via mail och telefon 09-16.