Boka demo

För dig som driver hotell

Personalkollen är ett komplett personal- och lönesystem som hjälper dig som driver hotell i den dagliga driften. Koppla ihop ditt bokningssystem med Personalkollen och schemalägg utifrån bokningsläget för att optimera din personalprocent. Signera anställningsavtalen digitalt, schemalägg med hjälp av drag-and-drop och betala ut lönerna med ett klick. Låter det för enkelt för att vara sant? Det är precis det vi får höra av våra kunder!

"Målet med resan"

Patrik Attini har drivit hotell sedan han var 17 år gammal. Han har alltid strävat efter att skapa en upplevelse i vistelsen, en plats du som besökare längtar tillbaka till och som blir målet med din resa.

hotell@2x

Personalkollen finns med er hela vägen

”När man inte behöver utbildning av ett system då är det användarvänligt” säger Patrik Attini. Personalkollens verktyg är skapat för att vara enkelt att förstå och använda. Men ibland kan man behöva hjälp ändå. Vår support är specialiserade på just er bransch och finns här för att hjälpa er på er resa till en framgångsrik verksamhet.

Kom igång med Personalkollen

Gör som tusentals andra nöjda kunder. Beställ Personalkollen idag så ser vi till att du får allt du behöver och hjälper dig att komma igång!

Beställ idag