För dig som driver hotell

Personalkollen är ett komplett personal- och lönesystem som hjälper dig som driver hotell i den dagliga driften. Koppla ihop ditt bokningssystem med Personalkollen och schemalägg utifrån bokningsläget för att optimera din personalprocent. Signera anställningsavtalen digitalt, schemalägg med hjälp av drag-and-drop och betala ut lönerna med ett klick. Låter det för enkelt för att vara sant? Det är precis det vi får höra av våra kunder!

"Målet med resan"

Patrik Attini har drivit hotell sedan han var 17 år gammal. Han har alltid strävat efter att skapa en upplevelse i vistelsen, en plats du som besökare längtar tillbaka till och som blir målet med din resa.

Våga sikta högt

Personalkollens support är specialiserade på just din bransch och hjälper dig på din resa till en framgångsrik verksamhet. Inga mål är för stora och Personalkollen finns med dig hela vägen.

 • Idag räcker det med några knapptryck och lönerna är klara på under halvtimmen.
  Marco Baudone MAMA
 • Det bästa med Personalkollen är supporten, just kunskapen och hjälpsamheten är jag otroligt tacksam för.
  Patrik Attini Hotell Södra berget
 • Jag sparar en hel arbetsdag på lönehanteringen som jag kan lägga på något viktigare.
  Anna Jonsson Sibylla Brunflo, Vemdalen & Östersund
 • ”Jag har aldrig varit med om något liknande! Supporten är helt fantastiska!”
  Susanne Oldenbäck Vällagat Göteborg och Ulle & Vi Restaurang
 • “Vi har provat många olika system men Personalkollen är det absolut bästa och det enda som verkligen fungerar för en restaurang”
  Therese Kristiansson Turinge Ost och Vin
 • “Bytet till Personalkollen gick hur smidigt som helst. Systemet blir bara bättre och bättre med de nya uppdateringar som sker titt som tätt, och supporten, ja den är riktigt grym!!”
  Sofie Ledin Sherlocked Live Theatre

Kom igång med Personalkollen

Gör som tusentals andra nöjda kunder. Beställ Personalkollen idag så ser vi till att du får allt du behöver och hjälper dig att komma igång!

Beställ idag