För dig som driver hotell

Personalkollen är ett verktyg som ger dig en helhetsbild av din verksamhet och hjälper dig i din vardagliga drift. 
Du behöver inte längre lägga onödig tid på krånglig planering, tidsrapportering och löner- med Personalkollen får du möjlighet att fokusera på sådant som du verkligen brinner för!

Gör som över 2500 andra nöjda kunder. Beställ Personalkollen idag så ser vi till att du får allt du behöver för att komma igång. Utbildning och support ingår i månadskostnaden!

"Målet med resan"

Patrik Attini har drivit hotell sedan han var 17 år gammal. Han har alltid strävat efter att skapa en upplevelse i vistelsen, en plats du som besökare längtar tillbaka till och som blir målet med din resa.

Våga sikta högt

Personalkollens support är specialiserade på just din bransch och hjälper dig på din resa till en framgångsrik verksamhet. Inga mål är för stora och Personalkollen finns med dig hela vägen.

 • ”Jag har aldrig varit med om något liknande! Supporten är helt fantastiska!”
  Susanne Oldenbäck Vällagat Göteborg och Ulle & Vi Restaurang
 • “Jag vill bara säga att ni är den absolut bästa supporten jag haft på något företag. Ni är alltid måna om att förklara utan att man får känslan att ni dumförklarar. Ni förklarar alltid lite extra för att säkerställa att man förstått och ni har en ängels tålamod. Att ni sen lyckas ha en så jämn kvalité är otroligt för ni alla är lika fantastiska!”
  Katrin Pettersson Stadshotellet i Hässleholm
 • “Vi har provat många olika system men Personalkollen är det absolut bästa och det enda som verkligen fungerar för en restaurang”
  Therese Kristiansson Turinge Ost och Vin
 • “Bytet till Personalkollen gick hur smidigt som helst. Systemet blir bara bättre och bättre med de nya uppdateringar som sker titt som tätt, och supporten, ja den är riktigt grym!!”
  Sofie Ledin Sherlocked Live Theatre

Kom igång med Personalkollen!

Gör som 2 500 andra nöjda kunder. Beställ Personalkollen idag så ser vi till att du får allt du behöver och hjälper dig att komma igång!

Beställ idag