Stämpelklocka

Missade in- och utstämplingar är med hjälp av Personalkollen ett minne blott. Vi har med vår smarta stämpelklocka digitaliserat hanteringen av personalens tider på ett enkelt sätt. När du är inloggad i chefsläget får du en notis vid avvikelse och godkänner därefter tiderna med ett knapptryck. Denna hantering underlättar inte bara för dig som chef utan även för dina medarbetare som får full koll på sina arbetade timmar i appen. De godkända tiderna blir sedan ett komplett underlag för lönehanteringen som du också sköter direkt inne i systemet.

Tidrapportering

Hur fungerar vår stämpelklocka?

Ni laddar enkelt ned stämpelklockan till er kassa, dator eller surfplatta och kan installera den på så många enheter som passar er. Ni anger er unika nyckel som knyter stämpelklockan till er arbetsplats, sedan är det bara att köra igång. Personalen registrerar sig direkt i stämpelklockan vid första arbetstillfället, sedan registrerar de sin tid genom att stämpla in och ut med sitt personnummer när de kommer och går.

FUNKtidrapportering

Digital stämpelklocka

Vår digitala stämpelklocka är också din elektroniska personalliggare. Denna ersätter på ett smart sätt den manuella hanteringen av in- och utstämpling. Vi följer Skatteverkets regler för elektronisk personalliggare och vi har även offlinestöd om du tillfälligt skulle sakna uppkoppling.

Lämna meddelande

Din personal kan alltid lämna ett meddelande både vid in- och utstämpling. Meddelandet visas i samband med att du godkänner tiden, allt för att det löpande arbetet ska flyta på så smidigt och tidsbesparande som möjligt.

Enkel personalregistrering

En ny medarbetare kan snabbt registrera sig direkt i stämpelklockan vid första arbetstillfället. Medarbetaren fyller själv i person- och kontaktuppgifter och du anger anställningsuppgifterna. Den anställda kan sedan logga in i vår app.

Offlineläge

Inga fler missade arbetstimmar. Med Personalkollens stämpelklocka kan personalen stämpla in och ut oavsett uppkoppling. Både stämpelklockan och personalliggaren har fullt stöd för offlineläge så att du alltid kan känna dig trygg med att inga tider går förlorade.

Personal utan svenskt personnummer

Personalkollen har, utöver svenskt personnummer, stöd för både samordningsnummer och födelsetid. Personer som är registrerade med annat än svenskt personnummer kan använda app, schema och stämpelklocka precis som övriga anställda.

Kom igång med Personalkollen

Gör som tusentals andra nöjda kunder. Beställ Personalkollen idag så ser vi till att du får allt du behöver och hjälper dig att komma igång!

Beställ idag