Tidrapportering

Tack vare den smarta stämpelklockan har du full koll på in- och utstämplingar. Du får en notis för tider som avviker från det planerade schemat - allt samlat på ett ställe.

Stämpelklockan fungerar även om den tillfälligt saknar internetuppkoppling och självklart följer den Skatteverkets regler för elektroniska personalliggare.

FUNKtidrapportering

Smart hantering

Stämpelklockan vet hur medarbetarna är schemalagda och med smart hantering får du full koll på in- och utstämplingar. Du väljer vilka avvikelser du vill få notiser för och justerar sedan tiderna med några få klick. Du får också en notis vid utebliven instämpling och kan registrera in rätt frånvaro direkt från startsidan.

Tidrapportering

Elektronisk personalliggare

Den smarta stämpelklockan är också din elektroniska personalliggare. Självklart följer vi lagen om elektronisk personalliggare och har stöd för rapportering till Skatteverket.

Lämna meddelande

Din personal kan alltid lämna ett meddelande både vid in- och utstämpling. Meddelandet visas i samband med att du godkänner tiden, allt för att det löpande arbetet ska flyta på så smidigt och tidsbesparande som möjligt.

Enkel personalregistrering

En ny medarbetare kan snabbt registrera sig direkt i stämpelklockan vid första arbetstillfället. Medarbetaren fyller själv i person- och kontaktuppgifter och du anger anställningsuppgifterna. Personalinlogg och anställningsavtal skapas automatiskt.

Offlineläge

Inga fler missade arbetstimmar- med Personalkollens stämpelklocka kan personalen stämpla in och ut oavsett uppkoppling. Både stämpelklockan och personalliggaren har fullt stöd för offlineläge så att du alltid kan känna dig trygg och säker på att inga tider går förlorade.

Personal utan svenskt personnummer

Personalkollen har, utöver svenskt personnummer, stöd för både samordningsnummer och födelsetid. Personer som är registrerade med annat än svenskt personnummer kan använda app, schema och stämpelklocka precis som övriga anställda.

Kom igång med Personalkollen!

Gör som 2 500 andra nöjda kunder. Beställ Personalkollen idag så ser vi till att du får allt du behöver och hjälper dig att komma igång!

Beställ idag