Boka demo

För dig som driver redovisningsbyrå

Nu är det dags att vända på de traditionella siffrorna där redovisningsbyråer historiskt sett har bokfört 80% av sin tid och rådgivit 20%. Med hjälp av Personalkollen kan dina klienter göra det löpande lönearbetet helt själva. Dessutom kan du enkelt logga in i systemet och ladda ner all väsentlig dokumentation för den löpande redovisningen varje månad. Du kommer alltså lägga mindre tid på den löpande bokföringen och få mer tid över till rådgivning för att hjälpa dina klienter att öka sin lönsamhet. Briljant säger en del, genialt säger andra!

Kort om några av fördelarna med Personalkollen:
– Helt automatisk semesterårshantering
– Nya kollegor! Vår support är utbildade i lagar och avtalsregler och finns bara ett samtal bort
– Skicka in bokföringsdata helt digitalt till ditt bokföringssystem
– Rapportera arbetsgivardeklarationer helt digitalt via mobilt Bank-ID
– Dina klienter gör korrekt lön enligt kollektivavtal (detta är valfritt)
– Få viktiga nyckeltal såsom försäljningsdata, personalkostnader, råvarukostnader och presentera dom enkelt för dina klienter

larsslippredvisning

Mindre bokföring, mer rådgivning

"Personalkollen hjälper oss att både digitalisera och effektivisera vårt dagliga arbete. Med hjälp av systemet har vi mer tid över att hjälpa våra klienter skapa bättre affärer!"

Lars Olsson, Slipp Redovisning

redovisning@2x

Full kontroll för mer flexibilitet

Med Personalkollens analysverktyg får du färdiga rapporter med KPI:er att presentera för dina klienter. Du kan tex se personalprocent i förhållande till försäljning eller se vilka dagar och tider på dygnet som säljer bättre/sämre. Allt i ett visuellt och enkelt verktyg.

Kom igång med Personalkollen

Gör som tusentals andra nöjda kunder. Beställ Personalkollen idag så ser vi till att du får allt du behöver och hjälper dig att komma igång!

Beställ idag