Boka demo
logo-gradient

Vi har utvecklat marknadens mest användarvänliga analysverktyg. Vi levererar insikterna ni som restaurangägare behöver för att ta de viktigaste datadrivna besluten. Enkelt att förstå – för att du ska kunna ta action direkt!

AnalysPlus_Intro

Samlar alla viktiga nyckeltal

Med vår långa erfarenhet och omfattande analys av kunddata, tillsammans med insikter från branschexperter, har vi identifierat de viktigaste nyckeltalen och vet exakt hur de ska beräknas. Vi garanterar att våra beräkningar är korrekta, vilket möjliggör för er att helt fokusera på det operativa arbetet.

Resultatrapport i realtid

Slipp väntan på månadsavslutet för att ta reda på hur det har gått. Med hjälp av Analys+ får du både koll på försäljning och kostnader per dag, med en enastående precision.

Automatisk rapportering

Rätt analyser till rätt personer i rätt tid. Se till att dina nyckelpersoner får den analys de behöver för att förbättra sin verksamhet. Med den automatiska rapporteringen trillar all nödvändig data ner i inkorgen precis när du behöver den.

Så enkelt är det att komma ingång för dig som redan använder Personalkollen:

Tack vare Personalkollens stora utbud av befintliga kassaintegrationer och fulla koll på personalkostnader så har vi allt du behöver för att kunna vara igång på nolltid.

Registrera dig för tjänsten, vi synkar alla data – du är igång innan kaffet hunnit bli klar!

AnalysPlus – 1
Försäljning
Se när på dygnet som försäljningen sker mest. Få koll på den perfekta produktmixen Utveckling för snittnota
Personalkostnader
Jämför schemalagd personalkostnad mot utfall och prognos Optimera personalplanering på timmen Försäljning per arbetad timme
Råvarukostnader
Håll koll på täckningsbidraget och marginalerna på försäljningen Se hur råvarukostnaderna förändras över tid Få en mer träffsäker resultatrapport
Budget, prognos & utfall
Omsättningsutveckling Personalkostnadsutveckling Följ upp dagligen och gör förändringar i tid
Resultatrapporter
Pricksäker resultatrapport i realtid Bra överblick över hela koncernen Personalkostnader, råvarukostnader och fasta kostnader
Koncernöversikt
Jämför arbetsplatser mot varandra Filtrera och fokusera på en arbetsplats i taget Dra lärdomar mellan arbetsplatser

Vill du veta mer?

Vill du veta mer om hur Analys+ kan bli en del av din verksamhet. Skicka oss din mailadress så kontaktar våra säljare dig!