App

I appen kan de anställda se sitt schema, sin rapporterade tid och registrerad frånvaro. De kan även önska och byta pass samt ange sin tillgänglighet för specifika dagar. De ser också sina lönespecifikationer direkt i appen och kan lämna meddelanden till löneansvarig.


Appen finns att ladda ner via Apple App store eller Google Play store

funk.app.byta.png

Byta pass

Schemalägger du någon en dag och denne får förhinder kan de anställda själva lägga in önskemål om att byta pass med varandra. Du godkänner alltid bytet i sista steget, men vägen dit är kort och tidsbesparande- både för dig och de anställda.

funk.app

Se lönespecifikation och dricksbesked

Aldrig mer behöver du oroa dig över att de anställda inte fått sin lönespecifikation. Personalen får ett mail när lönespecifikationen eller dricksbeskedet finns tillgänglig i deras app. På lönespecifikationen visas aktuellt semestersaldo, OB-ersättning, mer- eller övertid, skatteavdrag, sociala avgifter m.m.

Se schema och rapporterad tid

I appen ser personalen sitt schema och kan prenumerera på schemat i sin kalender. Du väljer om de också ska kunna se schemat för hela företaget, för den personalgrupp de själva tillhör eller per arbetsplats. Här visas också vilken beräkningsperiod och brytpunkt för dygns- och veckovila som tillämpas.

Önska ledighet och ange tillgänglighet

Önskemål om arbete eller kommande ledighet kan de anställda själva lägga in direkt i appen. Önskemålen ser du vid schemaläggning och kan välja att anpassa planeringen utifrån detta.

Önska pass

Om du lagt ut ej tillsatta pass i schemat kan de anställda önska dessa direkt i appen. De har också möjlighet att ange när på dagen de är tillgängliga eller ej tillgängliga och du får därmed en snabb och tydlig överblick på vem eller vilka som kan arbeta.

Lämna meddelande till löneansvarig

De anställda har möjlighet att lämna ett meddelande inför en lönekörning direkt via sin app. Detta meddelande visas i löneberedningen och du får på så sätt en påminnelse om eventuell manuell justering som behöver göras på lönen innan utbetalning.

Se registrerad frånvaro

Både frånvaro som avser passerat datum och kommande frånvaro som finns registrerad visas för de anställda i appen. De kan alltid följa historiken i sitt grundschema, och ser hur stor del av passet som frånvaron avser.

Kom igång med Personalkollen!

Gör som 2 500 andra nöjda kunder. Beställ Personalkollen idag så ser vi till att du får allt du behöver och hjälper dig att komma igång!

Beställ idag