Boka demo

Analys och ekonomisk uppföljning

För full koll på försäljning, personalkostnader och produktivitet.

Med vår analysfunktion kan ni ha stenkoll på alla era siffror och därmed få värdefulla insikter om hur ni kan effektivisera er verksamhet. Genom integration med kassa- och bokningssystem blir det enkelt att följa upp försäljning, personalkostnad och produktivitet. Alla nyckeltal finns samlade på ett ställe och går att jämföra med både estimerade och historiska siffror.

Kom närmare din data

Följ era siffror i realtid så att ni kan justera personalplaneringen direkt.

Jämför olika delar av verksamheten

Få en tydlig bild över vilken del av verksamheten som presterar bäst för att kunna effektivisera planeringen framåt.

Analysera oavsett kassasystem

Välj själva om ni vill ha automatisk eller manuell inläsning av försäljningssiffror. Analysen fungerar oavsett val av kassa.

Full kontroll för mer flexibilitet

Är baren mer lönsam än restaurangen? Bör ni ändra kommande schema för lunchen men inte á la carten? Har ni för mycket eller för lite personal på plats i relation till dagens försäljningssiffror? Med full kontroll på siffrorna i realtid blir det enkelt att snabbt förändra schemaläggningen och justera efter just era behov.

Kostnadsställerapport

Se i detalj hur de arbetade timmarna fördelas på era olika kostnadsställen samt vilken snittkostnad personalen har på era olika avdelningar.

Arbetsplatsöversikt

Lista de viktigaste nyckeltalen för alla era arbetsplatser och bolag i en vy. Perfekt för smidig jämförelse och uppföljning av flera enheter parallellt.

Jämförelseläge

Se differensen tydligt med röda/gröna siffror vid jämförelse mot schemats prognos eller samma period föregående år.

Kom igång med Personalkollen

Gör som tusentals andra nöjda kunder. Beställ Personalkollen idag så ser vi till att du får allt du behöver och hjälper dig att komma igång!

Beställ idag