Boka demo
liebling restaurang

KOLLA IN KUNDEN:

  14 februari 2024

Liebling - Tysk bistro när den är som bäst

Vi besökte huvudstaden och bestämde oss för att testa på den tyska bistron Liebling. Ett beslut vi absolut inte ångrar!

Restaurangen på Södermalm har fått höga betyg av diverse matrecensenter och deras schnitzel sägs vara en av stans bästa. Vi var inte på schnitzel-humör denna dag men vi hann testa igenom några av de andra tyska rätterna på menyn.

Vi valde att ta in lite blandade rätter och delade på dessa. Alla rätter var helt otroligt goda och lammkorven något utöver det vanliga. De goda tillbehören passade bra till och det kalla tyska vinet till blev som pricken över i:et. Vi rekommenderar varmt att ni delar på rätterna om ni vill passa på att testa lite mer av utbudet.

Lokalen var mysig och välbesökt även om det var en tisdag i slutet på januari. Att boka bord kan nog vara på sin plats om man vill garantera sin plats speciellt de lite mer populära veckodagarna. Det gör du enkelt via deras hemsida.

Vi passade även på att fråga restaurangchef Alva om vad hon tycker om Personalkollen som personal- och lönesystem. De använder oss både på Liebling och baren Paradiso som du hittar vägg-i-vägg.

Vad är de främsta fördelarna för er med Personalkollen?

Först och främst tycker jag att supporten är otrolig. Så himla trevliga och välutbildade, hjälpsamma och tålmodiga. Schemaläggningen och funktionen för meddelanden är busenkla och underlättar ens administrativa arbete oerhört mycket.

Tack Liebling för det trevliga besöket, vi kommer gärna tillbaka!
www.restaurangliebling.com

Taggar
Skärmavbild 2023-12-04 kl. 14.30.28

4 december 2023 14:23

Lennart & Bror - Fisk

Vi smet in på detta charmiga ställe i Vasastan i Stockholm

Kom igång med Personalkollen

Gör som tusentals andra nöjda kunder. Beställ Personalkollen idag så ser vi till att du får allt du behöver och hjälper dig att komma igång!

Beställ idag