Boka demo
miyak

TIPS

  11 oktober 2024

KOLLA IN KUNDEN: Miyakodori

I hjärtat av Stockholm precis intill Tegnérlunden, hittar du Miyakodori – en restaurang som levererar en autentisk japansk matupplevelse. Perfekt för både lugna middagar och större sällskap. Med sitt centrala läge lockar restaurangen både lokalbor och turister som söker efter genuin japansk mat.

Utsökta japanska rätter

Under vårt besök valde vi att beställa lite olika rätter från menyn för att dela på allt och blev absolut inte besvikna. Vi var nöjda med samtliga rätter – från den goda laxsashimin till de mer unika japanska rätterna. För dig som känner dig osäker på vad du ska välja, kan vi varmt rekommendera deras Omakase-alternativ. Omakase betyder "det är upp till dig" och innebär att kocken väljer ut de bästa rätterna från menyn åt dig.

Nöjd kund till Personalkollen

Miyakodori är dessutom nöjd kund till Personalkollen vilket vi är så glada för. Med hjälp av systemet kan restaurangen säkerställa smidig drift vilket bidrar till att personalen kan fokusera på att ge bästa möjliga service till sina gäster.

"Det bästa med Personalkollen är att det verkligen levererar som utlovat och fungerar utmärkt för oss. Det är lätt att förstå och smidigt för alla i driften att komma igång med. Personalen uppskattar också enkelheten i att kunna kolla sina scheman direkt via mobilen." - John Forssell , restaurangchef

Oavsett om du är en sushiälskare eller nyfiken på att utforska japansk matkultur, kan vi varmt rekommendera ett besök!

Adress: Upplandsgatan 7, Stockholm

www.miyakodori.se

Kom igång med Personalkollen

Gör som tusentals andra nöjda kunder. Beställ Personalkollen idag så ser vi till att du får allt du behöver och hjälper dig att komma igång!

Beställ idag