Boka demo

För dig som driver restaurang

Personalkollen har använts av och utvecklats tillsammans med krögare sedan starten 2011. Vi fokuserar på att skapa ett användarvänligt system med förhoppningen att kunna hjälpa dig som krögare att nå bättre resultat på sista raden. Hur gör vi då det? Jo, genom att du får stenkoll på dina personalkostnader ges du också möjligheten att skapa en mer lönsam restaurang.

Kopplar du ihop ditt kassasystem med Personalkollen kan du följa försäljningen i realtid och automatiskt fördela inkommen dricks. I vår analysdel jämför du försäljningen mot personalkostnaden och får viktiga insikter för att kunna optimera schemaläggningen. Allt det och mycket mer!

Marco Baudone vågar tänka stort

Marco Baudone driver med framgång restaurangerna MAMA på Ringvägen och Kungsgatan i Stockholm. Med erfarenhet från bl.a. Le Rouge, Operakällaren, F12, Riche, Gualtiero Marchesi (Milano) och 
Restaurant Guy Savoy (Paris) vet Marco hur viktigt det är att ha koll på hela kedjan från planering av meny och produktion till glada medarbetare, nöjda gäster och verksamhetens ekonomi.

restaurang@2x

Sparar tid och ger koll på situationen

På MAMA är tid och närvaro nycklarna för att kunna utveckla och upprätthålla en välmående verksamhet. Personalkollen ger MAMA förutsättningarna för en modern och effektiv drift, där ett hav av tjocka pärmar är utbytt mot en webbaserad produkt och där lönerna görs under halvtimmen. Vill ni veta hur Personalkollen kan effektivisera er verksamhet eller behöver ni hjälp att komma igång? Kontakta gärna vår support!

Kom igång med Personalkollen

Gör som tusentals andra nöjda kunder. Beställ Personalkollen idag så ser vi till att du får allt du behöver och hjälper dig att komma igång!

Beställ idag