Boka demo

För dig som driver restaurang

Personalkollen har använts av och utvecklats tillsammans med krögare sedan starten 2011. Vi fokuserar på att skapa ett användarvänligt system med förhoppningen att kunna hjälpa dig som krögare att nå bättre resultat på sista raden. Hur gör vi då det? Jo, genom att du får stenkoll på dina personalkostnader ges du också möjligheten att skapa en mer lönsam restaurang.

Kopplar du ihop ditt kassasystem med Personalkollen kan du följa försäljningen i realtid och automatiskt fördela inkommen dricks. I vår analysdel jämför du försäljningen mot personalkostnaden och får viktiga insikter för att kunna optimera schemaläggningen. Allt det och mycket mer!

Marco Baudone vågar tänka stort

Marco Baudone driver med framgång restaurangerna MAMA på Ringvägen och Kungsgatan i Stockholm. Med erfarenhet från bl.a. Le Rouge, Operakällaren, F12, Riche, Gualtiero Marchesi (Milano) och 
Restaurant Guy Savoy (Paris) vet Marco hur viktigt det är att ha koll på hela kedjan från planering av meny och produktion till glada medarbetare, nöjda gäster och verksamhetens ekonomi.

En naturlig del i ett modernt arbetssätt

På MAMA är tid och att få vara närvarande nycklarna för att kunna utveckla och upprätthålla en välmående verksamhet. Personalkollen ger förutsättningarna för en modern och tidsbesparande drift, där hav av tjocka pärmar är utbytt mot en dator och några snabba knapptryck.

 • Idag räcker det med några knapptryck och lönerna är klara på under halvtimmen.
  Marco Baudone MAMA
 • Det bästa med Personalkollen är supporten, just kunskapen och hjälpsamheten är jag otroligt tacksam för.
  Patrik Attini Hotell Södra berget
 • Jag sparar en hel arbetsdag på lönehanteringen som jag kan lägga på något viktigare.
  Anna Jonsson Sibylla Brunflo, Vemdalen & Östersund
 • ”Jag har aldrig varit med om något liknande! Supporten är helt fantastiska!”
  Susanne Oldenbäck Vällagat Göteborg och Ulle & Vi Restaurang
 • “Vi har provat många olika system men Personalkollen är det absolut bästa och det enda som verkligen fungerar för en restaurang.”
  Therese Kristiansson Turinge Ost och Vin
 • “Bytet till Personalkollen gick hur smidigt som helst. Systemet blir bara bättre och bättre med de nya uppdateringar som sker titt som tätt, och supporten, ja den är riktigt grym!!”
  Sofie Ledin Sherlocked Live Theatre

Kom igång med Personalkollen

Gör som tusentals andra nöjda kunder. Beställ Personalkollen idag så ser vi till att du får allt du behöver och hjälper dig att komma igång!

Beställ idag