För dig som driver restaurang

Personalkollen är ett verktyg som ger dig en helhetsbild av din verksamhet och hjälper dig i din vardagliga drift. 
Du behöver inte längre lägga onödig tid på krånglig planering, tidsrapportering och löner- med Personalkollen får du möjlighet att fokusera på sådant som du verkligen brinner för!

Gör som över 2500 andra nöjda kunder. Beställ Personalkollen idag så ser vi till att du får allt du behöver för att komma igång. Utbildning och support ingår i månadskostnaden!

Marco Baudone vågar tänka stort

Marco Baudone driver med framgång restaurangerna MAMA på Ringvägen och Kungsgatan i Stockholm. Med erfarenhet från bl.a. Le Rouge, Operakällaren, F12, Riche, Gualtiero Marchesi (Milano) och 
Restaurant Guy Savoy (Paris) vet Marco hur viktigt det är att ha koll på hela kedjan från planering av meny och produktion till glada medarbetare, nöjda gäster och verksamhetens ekonomi.

En naturlig del i ett modernt arbetssätt

På MAMA är tid och att få vara närvarande nycklarna för att kunna utveckla och upprätthålla en välmående verksamhet. Personalkollen ger förutsättningarna för en modern och tidsbesparande drift, där hav av tjocka pärmar är utbytt mot en dator och några snabba knapptryck.

 • ”Jag har aldrig varit med om något liknande! Supporten är helt fantastiska!”
  Susanne Oldenbäck Vällagat Göteborg och Ulle & Vi Restaurang
 • “Vi har provat många olika system men Personalkollen är det absolut bästa och det enda som verkligen fungerar för en restaurang.”
  Therese Kristiansson Turinge Ost och Vin
 • “Jag vill bara säga att ni är den absolut bästa supporten jag haft på något företag. Ni är alltid måna om att förklara utan att man får känslan att ni dumförklarar. Ni förklarar alltid lite extra för att säkerställa att man förstått och ni har en ängels tålamod. Att ni sen lyckas ha en så jämn kvalité är otroligt för ni alla är lika fantastiska!”
  Katrin Pettersson Standshotellet i Hässleholm
 • “Bytet till Personalkollen gick hur smidigt som helst. Systemet blir bara bättre och bättre med de nya uppdateringar som sker titt som tätt, och supporten, ja den är riktigt grym!!”
  Sofie Ledin Sherlocked Live Theatre

Kom igång med Personalkollen!

Gör som 2 500 andra nöjda kunder. Beställ Personalkollen idag så ser vi till att du får allt du behöver och hjälper dig att komma igång!

Beställ idag