Boka demo

Digital stämpelklocka

Användarvänlig för både medarbetare och chef

Med hjälp av vår smarta stämpelklocka är hanteringen av personalens tider nu helt digitaliserad. Det gör att inga in- och utstämplingar missas och att den personalansvarige, genom smarta notiser enkelt kan hålla reda på, samt godkänna, avvikelser i schemat. Vi följer givetvis Skatteverkets regler för elektronisk personalliggare.

Gratis stämpelklocka

Få full koll i appen

Medarbetare och chef får en tydlig översikt över arbetade timmar.

Generera underlag för lön

Godkända tider blir ett komplett underlag för lönehanteringen.

Er elektroniska personalliggare

Vår digitala stämpelklocka är också din elektroniska personalliggare.

Så här fungerar vår stämpelklocka

Ladda ned vår digitala stämpelklocka till valfri kassa, dator eller surfplatta och installera den på så många enheter som behövs. Därefter anger ni er unika nyckel som knyter stämpelklockan till just er arbetsplats – sedan är det bara att registrera medarbetarna och köra igång!

Lämna meddelande

Er personal kan alltid lämna ett meddelande både vid in- och utstämpling. Meddelandet visas i samband med att ni godkänner tiden, allt för att det löpande arbetet ska flyta på så smidigt och tidseffektivt som möjligt.

Enkel personalregistrering

Antingen registrerar sig den anställde i stämpelklockan vid första arbetstillfället eller så registrerar ni som arbetsgivare den nyanställde via ert inlogg i Personalkollen. Därefter stämplar personalen in och ut med sitt personnummer när de börjar samt avslutar sina arbetspass. Som registrerad användare kan de också enkelt logga in i Personalkollen-appen.

Personal utan svenskt personnummer

Vårt verktyg har, utöver svenskt personnummer, stöd för både samordningsnummer och födelsetid. Det innebär alltså att medarbetare som är registrerade med annat än svenskt personnummer kan använda appen, schemat och Personalkollens digitala stämpelklocka precis som alla andra.

GRATIS STÄMPELKLOCKA!

Kom igång med vår gratis digitala stämpelklocka genom att välja din företagsverksamhet nedan.

För beställningar med fler än 40 löner/månad ber vi dig att kontakta oss.

Kontakta oss

Kom igång med Personalkollen

Gör som tusentals andra nöjda kunder. Beställ Personalkollen idag så ser vi till att du får allt du behöver och hjälper dig att komma igång!

Beställ idag